REHAU – ECOSOL DESIGN 70 MM 5K

Rehau Ecosol Design 70 в търсене на повече светлина и радост от живота,ползвайки допълнително топлината от слънцето,REHAU създава системата за прозорци Ecosol Design,позволяваща увеличение на площта на стъклото с до 13 %.

Категория:

Описание

Rehau Ecosol Design 70 в търсене на повече светлина и радост от живота,ползвайки допълнително топлината от слънцето, REHAU създава системата за прозорци Ecosol Design, позволяваща увеличение на площта на стъклото с до 13 %.

Предимствата на Ecosol Design от пръв поглед:

Без да променяме размерите на прозорците си, ECOSOL Ви дава 13% повече светлина и неповторимо усещане за лято. По този начин се достига увеличение на слънчевата енергия без допълнителни разходи,тъй като тесните рамки на прозореца позволяват да влезе повече светлина във Вашия дом. Соларните печалби намаляват емисиите СО2 поради ниските разходи за отопление. Ecosol Design предлага всички предомства на модерния прозорец-високо качество, плътност, лесна поддръжка и енергоефективност. Благодарение на модерния дизайн в елегантно бяло прозорецът от системата Ecosol Design Ви позволява да се насладите на приятна и уютна обстановка вкъщи. С утвърденото качество на REHAU вие правите сигурни инвестиции в бъдещето си като завишавате стойността на Вашия дом.

Технически характеристики на профила:

  • обща ширина 5 камери;70 мм
  • енергийна ефективност :Uw =0.84W/m2k
  • шумоизолация Rw до 45 dB
  • стъклопакет до 32 мм

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “REHAU – ECOSOL DESIGN 70 MM 5K”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Top