Дизайн и Функционалност

Не всички PVC прозорци са еднакви. Разликите в дизайна на профилите имат решаващо влияние върху техническите свойства на прозореца. Прозорците, изработени от най-новите профилни системите поставят нови акценти не само върху дизайна. Профилните системи, щателно проектирани до последния детайл, отговарят на всички технически изисквания: Независимо дали става дума за топлоизолация, шумозащита, защита срещу кражба или вентилация – профилите, които предлагаме са едни от най-съвременните.

Прозорците, направени от PVC профили, са с лесна поддръжка и бързи за почистване. Благодарение на високата си устойчивост на атмосферни влияния и влияния на околната среда, те имат дълъг живот. Съвременната технология за прозорци може да бъде реализирана с надлежно съобразяване с различните вкусове и архитектури – не само в бяло, но и в акрил или с декор или ламинат от дървесни зърна.

 

Сигурност и Защита

Защитата и сигурността са две основни човешки изисквания.
Ако искате да се чувствате сигурни сред собствените си четири стени, не можете да оставяте нищо на случайността. Трябва да се придържате към мотото „Доверието може да е нещо добро, но контролът е по-добър“ и да настоявате за конструкция на прозорец, която възпрепятства взлома, защото петдесет процента от всички крадци влизат през прозореца, а не през входната врата. Те просто отварят прозореца за секунди, но можете да предотвратите това, като изберете прозорци, устойчиви на взлом. Дълбочината на конструкцията и подобрената дебелина на материала, заедно с допълнителни бариери и сигурни винтови фитинги в рамките на прозорците и крилата са убедителни аргументи за сигурност на нашите прозорци, изработени от профилни системи GEALAN.

 

Топлоизолация

Прозорците, направени от PVC профили, помага да спестите пари.
Естествените изолационни свойства на PVC осигуряват изключителна топлоизолация. Тези качества се подобряват от дълбочината на конструкцията, която за някои профили достига до 83 мм и многокамерния дизайн на профила с до шест камери. По този начин топлината остава вътре, а студът отвън. С прозорците, направени от PVC профили, спестявате много пари и значително подобрявате комфорта на живот, като същевременно допринасяте съществено за опазването на околната среда.

Шумоизолация

Твърде много шум уврежда здравето ви. Нарушения на съня, загуба на концентрация и напрежение са само няколко от негативните ефекти, които шумът оказва върху човешкото тяло. Ето защо шумозащитата и шумоизолацията се превърнаха във важен здравословен аспект.
Прозорците, направени от PVC профили с многокамерна технология, осигуряват ефективна защита срещу прекомерен шум. Със съответното остъкляване те имат добри звукоизолационни свойства. По този начин прозорците, изработени от нашите профилни системи, значително подобряват шумозащитата и шумоизолацията, като по този начин подобряват качеството ви на живот.

    Top